Bol.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bol.com

Eén van de sites die ik binnen Nederland heel fijn vind, omdat je er gewoon echt alles kan bestellen, is Bol.com.

Of het nu om boeken, speelgoed, elektronica of huishoudelijke artikelen gaat. Of om baby-artikelen, kleding of huisdierbenodigdheden. Van stekkerdoos tot mobiele telefoon en van leesboek tot DVD en speelgoed voor de kinderen.

En als je veel bestellingen plaatst kan het zeker de moeite waard zijn om voor select te kiezen. Hierbij betaal je het lage bedrag van slechts € 9,99 per jaar en dan worden al je bestellingen gratis thuisbezorgd. Bovendien heb je ook nog het voordeel van priority, waardoor je pakketjes nog sneller binnenkomen. Als je een account aanmaakt kun je bovendien je bestelling heel gemakkelijk volgen, maar ook achteraf terugzoeken wat je wanneer hebt besteld. En mocht je onverhoopt iets willen retourneren, dan is dat eveneens heel gemakkelijk.

In deze donkere dagen vind ik het heerlijk om met de kids op de bank te kruipen en een film te kijken. En natuurlijk maken wij veel gebruik van Netflix, maar soms is het fijn om een goede film, waarvan je al weet dat je deze vaker gaat kijken, lekker in de kast te hebben staan. Ook hiervoor kun je natuurlijk prima bij Bol.com terecht, bijvoorbeeld door op één van de logo’s op deze pagina te klikken.

Films en seriesFilms en series